Quizzen voor bedrijven | C/A Planner

Quizzen voor bedrijven

Als je de quizkalenders erop nakijkt, weet je dat Vlaanderen een echte quiznatie is. Elk weekend kun je in elke provincie in meer dan een parochiezaal je kennis testen. Ook bedrijven willen dat weleens met hun team, zo bleek toen we onlangs de vraag kregen vanuit een departement van de provincie Oost-Vlaanderen. Of we aanbieders van quizzen voor bedrijven kenden? Welaan dan, here we go.

Ecco La Luna: interactieve quiz

De interactieve quiz van Ecco La Luna betrekt iedereen met diverse onderwerpen, van vergeten groenten tot actualiteit. Elke ronde volgt een ander spelprincipe, waardoor de stand voortdurend verandert. Met het gebruik van tablet-pc's is dit een heuse multimediale ervaring en kunnen ook bedrijfsspecifieke vragen toevoegd worden. Perfect ook om rond een diner te weven. Optioneel: quiz XL met praktische proeven of karaokequiz.

Perfect Plus: vijf quizformules

De quizformules van Perfect Plus vormen stuk voor stuk een gezellige, ontspannende uitdaging voor je gasten. Onder leiding van een professionele quizmaster geniet je van unieke multimediale quizzen zoals Team Harmony Quiz, Quizzin Casino, een interactieve quiz die je tussen de gangen van een diner kunt spelen of de interactieve quiz Jingle Balls. De quizconcepten kunnen eventueel aangepast worden aan de specifieke behoeften en doelstellingen van je team.

Funkey: van cheesy tot echte kennisquiz

Op het teambuildingplatform Funkey vind je uiteraard ook een pak quizformules. Wil je weten wie de slimste collega is? Een online bierquiz met degustatie? Een popquiz? Een quiz gericht op een bepaald decennium? Of zelfs een quiz over kazen met uiteraard ook proeverijen? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in het quizaanbod van Funkey. Onze favoriet: een quiz in een echte studio met een echte presentator voor de volledige experience.

Terug naar overzicht