De ideale locatie voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst | C/A Planner

Ibis De Haan

Ibis De Haan: de ideale locatie voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst

Ibis De Haan biedt uitstekende service aan, bestaande uit gevarieerde pakketten ontwikkeld naar de wensen en benodigdheden van iedere gast.

In een van de mooiste badplaatsen aan de Belgische kust, te midden van het groen en de rust van de Polders, op een steenworp van de zee, situeert zich het stijlvolle hotel met 82 hotelkamers met het gloednieuwe ibis interieur. Je seminarie kan dus perfect gecombineerd worden met een overnachting. Bovendien is het hotel gemakkelijk bereikbaar met de wagen of openbaar vervoer.  

Vergaderen in ibis De Haan aan Zee

De zaal met natuurlijk daglicht in het hotel beschikt over details waarmee iedere meeting een succes wordt. Ongeacht de reden dat van je verblijf, of het nu voor een medewerkersvergadering, een zakelijke bijeenkomst, nieuwe productlanderingen of voor een opleiding is. Eender welke vergadering je wilt organiseren, je meeting wordt een groot succes. Ibis kan je bijeenkomst voor maximum 48 personen (in schoolstijl) of maximum 28 personen (in U-vorm) organiseren. Bovendien voorzien ze de zaal van een beamer, flipchart, pen, blocnotes, meetingmints, water en audiovisuele apparatuur. Je geniet ook van gratis wifi in heel het hotel. Naast de vergaderfaciliteiten verzorgen ze ook graag de catering in de vorm van een walking dinner, een compleet ontbijt-, lunch- en dinerbuffet of bij mooi weer een barbecue op het gezellige terras.

Teambuilding en groepsactiviteiten

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit? Dan kijkt het team van ibis graag samen met jou naar de mogelijkheden. Ze werken samen met een paar gespecialiseerde teambuildingorganisatoren in de regio. Er is een aardig aanbod aan activiteiten die kunnen dienen als teambuilding. Zowel activiteiten voor jong en oud, sportief en minder sportief, zo is er voor ieder wat wils. Neem ontact op voor meer info en tarieven voor het organiseren van een originele en geslaagde teambuilding activiteit voor je residentiële seminarie.

Fietsen en wandelen in een idyllische omgeving

Ontdek al wandelend of fietsend samen met je groep de mooiste landschappen van het Brugse ommeland door bosduinen, vlaktes en dorpen te doorkruisen. Het opladen van je persoonlijke actieradius, het vernieuwen van je energie, het verzetten van je zinnen of het ontladen van de opgelopen spanning tijdens de werkweek, dat doe je bij ibis De Haan aan Zee!

Delen

Datum

13 June 2018


Meer inspirerende tips

Direct contact

Ibis De Haan

Wenduinesteenweg 136
8420 De Haan

+32 (0)59 24 20 30
wilma.devos@industriehoteliere.com
H8092@accor.com
ibis.com | accorhotels.com