Geneva Convention Bureau | C/A Planner

Geneva Convention Bureau

Genève: financieel en technologisch middelpunt

Genève biedt mogelijkheden tot synergieën en partnerschappen en is op tal van gebieden een belangrijk economisch scharnierpunt.

Genève, ideaal gelegen in het hart van Europa, is een financieel en technologisch middelpunt dat een wereldwijde reputatie heeft opgebouwd. Dat maakt de kosmopolitische stad tot een unieke en uitzonderlijk bevoorrechte locatie voor de internationale meetingindustrie. Bovendien biedt de stad verschillende vergaderfaciliteiten met spitstechnologie, zoals de 33 conferentiehotels die voldoen aan de hoogste criteria en geleid worden door hoogopgeleid personeel.

Genève heeft ook een menselijke dimensie: de gasten kunnen er tot hun grote genoegen de uitstekende levenskwaliteit ontdekken waar de stad zo bekend om is. De internationale luchthaven verwelkomt bovendien vluchten van meer dan 130 bestemmingen, waarna een trein de bezoeker in amper zes minuten naar het stadscentrum brengt.

Sterke kennisbestemming

Genève biedt mogelijkheden tot synergieën en partnerschappen en is op tal van gebieden een belangrijk economisch scharnierpunt: geur- en smaakstoffen, bankwezen, financiering, biotech, medtech, cleantech, horloge-industrie, luxegoederen, microtechnologieën, grondstoffenhandel, handelsfinanciering, informatietechnologie en nog zoveel meer. Deze dynamische omgeving heeft ertoe geleid dat Genève een van de topbestemmingen voor internationale conferenties van het hoogste niveau is.

CERN

Na bijna een jaar onderhoudswerk heropende het Europees laboratorium voor deeltjesfysica CERN haar deuren. De bovenste verdieping kan worden afgehuurd voor vergaderingen (max. 250 personen) en je kunt een bezoek brengen aan de gloednieuwe tentoonstelling Microcosm op de begane grond. De geheel vernieuwde exhibitie leidt de bezoekers rond in het dagelijkse leven van de CERN-werknemers en laat hen zelfs – virtueel – de deeltjesversneller LHC (Large Hadron Collider) bedienen.

Fraser Suites Geneva

Dit nieuwe hotel ligt op een steenworp afstand van de fontein van Genève, dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden. Het hotel is ondergebracht in het voormalige hoofdkwartier van Rolex en bevindt zich in het prestigieuze winkel- en zakencentrum. Met zijn 67 volledig ingerichte residenties is Fraser Suites Geneva een uitstekende accommodatiekeuze voor zakenreizigers.

Genève is een financieel en technologisch middelpunt met een wereldwijde reputatie.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Geneva Convention Bureau

Geneva Convention Bureau
Rudy Palacios
corporate salesmanager
+41 22 909 70 64
rudy.palacios@geneve.com
www.geneve.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings