In het hart van de UNESCO Werelderfgoedstad Brugge | C/A Planner

Crowne Plaza Brugge

In het hart van de UNESCO Werelderfgoedstad Brugge

Crowne Plaza Brugge, het ‘IHG Hotel of the Year 2014’, is ideaal gelegen in het hart van de UNESCO Werelderfgoedstad Brugge. De 96 ruime kamers zijn recent volledig vernieuwd.

Crowne Plaza Brugge, het 'IHG Hotel of the Year 2014', is ideaal gelegen in het hart van de UNESCO Werelderfgoedstad Brugge. De 96 ruime kamers zijn recent volledig vernieuwd. Het nieuwe kamerontwerp laat gasten vrij bewegen tussen de drie belangrijkste plaatsen in de kamer – het bed om in uit te rusten, de flexibele sofaruimte en het gestroomlijnde bureau met USB connectie – waardoor zakenreizigers beter kunnen functioneren. Uniek is zeker het schuin geplaatste bed in de kamer met oog op een rustigere nacht. De nieuwe badkamers zijn uitgerust met alle comfort waaronder een regendouche. Gratis internet in het volledige hotel zorgt ervoor dat u comfortabel kan werken wanneer u dat verkiest.

Het hotel beschikt over 12 modern ingerichte vergaderzalen voor maximum 370 personen of 870 m². De prachtige zaal Sint-Donaas waarin fundamenten van de Middeleeuwse Sint-Donaaskerk zijn verwerkt, is uiterst geschikt voor evenementen tot 150 personen.

Geniet van het beste van Brugge


Het restaurant PlazaCafé met terras op de Burg aansluitend privézaal, combineert een modern kader met een idyllisch uitzicht op het Burgplein en het Stadhuis. Ontspannen kan u in de sauna, fitness of binnenzwembad. Ruime ondergrondse parking is tevens aanwezig.

Geniet van al het beste van Brugge tijdens uw verblijf in Crowne Plaza! Wij helpen u graag zoeken naar de ideale teambuilding of activiteit.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Crowne Plaza Brugge

Nieuwsgierig naar meer?
Kathleen Snauwaert – Director of Sales
T: +32 50 44 68 44
E: dos@cpbrugge.com
W: www.crowneplaza.com/bruggebel