Live adventure games | C/A Planner

Koezio Brussel

Live adventure games

Train als speciaal agent in het indoor adventure park Koezio in Brussel en versterk de samenhang binnen je groep.

Word een volleerde geheim agent op twee uur

Het nieuwste spel van indoor adventure park Koezio in shoppingcenter Docks Bruxsel, op tien minuten van het centrum van Brussel, draait rond de fictieve spion John K, die geïnspireerd is op een zekere James Bond. In teams van 2 tot 5 personen krijg je een opleiding tot geheim agent aan de hand van vier uitdagingen: een mysterieus labyrint, een machinekamer met gigantische apparaten, een escape room en tot slot een duizelingwekkend parcours op 12 meter hoogte.

Beleef sensaties, kraak codes en bouw aan de teamgeest

Gedurende twee uur worden je doorzettingsvermogen, intelligentie, durf en teamgeest op de proef gesteld in een ruimte van 6.000 m². Fysieke proeven te midden van indrukwekkende decors worden afgewisseld met het kraken van codes en oplossen van ingenieuze raadsels. Geen vrees, je hoeft noch een afgetrainde atleet, noch een rekenwonder te zijn, want elk lid van het team mag zijn eigen specifieke rol spelen. Het belangrijkste is dat je samenwerkt met de andere groepsleden en langzaam maar zeker de ideale teamspirit opbouwt.

Koezio is veel meer dan een escape game

De adventure games van Koezio zijn toegankelijk voor jong en oud, er zijn formules van 2 personen tot groepen van 300 personen. Let op: om veiligheidsredenen moeten de deelnemers minstens 1,40 meter hoog zijn. Wat Koezio onderscheidt van vergelijkbare initiatieven, is dat de games opgebouwd zijn rond menselijke waarden. Niet het individu maar de cohesie binnen het team is het belangrijkst. Er wordt niet met wapens gespeeld, de deelnemers bestrijden elkaar niet maar leren zichzelf en elkaar kennen terwijl ze zich amuseren. Deze positieve attitude levert Koezio al jarenlang een grote populariteit op bij bedrijven.

Een meeting of een diner na de activiteit

Nadat de missies voltooid zijn, volgt er nog een korte debriefing waarbij de agenten meer inzicht krijgen in hun sterktes en zwaktes. Daarna kun je naar believen relaxen met een drankje in de lounge of je honger stillen met een pizza of raclette in het café-restaurant. Bedrijven kunnen desgewenst gebruikmaken van de uitgebreide vergaderfaciliteiten ter plaatse. Koezio heeft verschillende modern uitgeruste conferentieruimtes ter beschikking. Voor seminaries en speciale events werken ze graag een formule op maat uit.

De adventure games van Koezio zijn toegankelijk voor jong en oud, er zijn formules van 2 personen tot groepen van 300 personen.

Delen

Datum

14 August 2018