Lugano | C/A Planner

Lugano

Lugano: vergaderen in de zonnigste regio van Zwitserland

De grand hotels Eden en Villa Castagnola combineren ultramoderne vergaderfaciliteiten met wellness, culinaire hoogstandjes en adembenemende uitzichten in een zonnige omgeving.

Villa Castagnola

Grand Hotel Villa Castagnola au Lac is een charmant vijfsterrenhotel, omgeven door een prachtig park en gelegen vlakbij de oevers van het Luganomeer. Het hotel telt 78 kamers, waarvan 28 suites en junior suites, die tijdloze elegantie perfect combineren met modern comfort. Alle kamers, suites en junior suites bieden een schitterend uitzicht over het omliggende park of op het meer zelf en hebben een eigen terras.

Vergaderzalen

Grand Hotel Villa Castagnola au Lac telt 10 vergaderzalen met een capaciteit tot 120 personen. De elegante zalen, volledig voorzien van de nieuwste technologische vergadersnufjes (waaronder videoconferencing), baden allemaal in daglicht en hebben grote ramen en uitzicht op het park.

Fine dining

In restaurant Le Relais (14 GaultMillaupunten) serveert chef Christian Bertogne een innovatieve mediterraanse keuken. Je kunt ook opteren voor restaurant Gallery Artè al Lago (1 Michelinster). Deze culinaire tempel met prachtige kunstwerken biedt een schilderachtig zicht op het Luganomeer. Chef Frank Oerthle serveert er uitgelezen menu's met speciale aandacht voor seafood.

Grand Hotel Eden

Het Grand Hotel Eden ligt langs de Lugano Paradiso in Zwitserland, een van de zonnigste regio's van het land. Het hotel, gelegen tussen het Luganomeer en de heuvels, is een mooie mix van modern en romantisch-traditioneel. Er zijn in totaal 115 kamers, waarvan 8 suites en 8 junior suites. Iedere kamer biedt een adembenemend uitzicht op de stad, het Ceresiomeer en de omliggende bergen. De ruime kamers, het elegante decor en de viersterrenservice staan garant voor het perfecte comfort van alle gasten.

Meetings en social events

Het Grand Hotel Eden is ook een vaak bezochte plaats voor zakenmensen en congresorganisatoren. Het conventiecentrum is uitgerust met de laatste technologische snufjes en biedt onderdak aan vergaderen tot 300 personen. Voor social events beschikt het hotel over een banketzaal en een fantastisch panoramaterras, eveneens voor 300 personen. De topservice, de lekkerste specialiteiten van de Mediterraanse keuken, delicieuze buffetten en thema-avonden vervolledigen het beeld van een perfect hotel voor veeleisende gasten die traditie weten te appreciëren.

Spa, wellbeing en zon

Het hotel beschikt ook over een spa, de Eden Spa, met een gezellig zwembad in mozaïekstijl. Je wordt er ondergedompeld in een ruimte waar de tijd lijkt stil te staan. In deze spa draait alles rond gezondheid, fitness en wellbeing, met een gespecialiseerd team dat gezichts- en lichaamsverzorging aanbiedt. Tijdens de zomermaanden kunnen de gasten genieten van absolute rust op het zonneterras dat rechtstreeks aansluit op het meer en kunnen ze op de ligbedden genieten van de Zwitserse zon.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Lugano

Grand Hotel
Villa Castagnola au Lac
Viale Castagnola 31
CH-6906 Lugano
+41 (0)91 973 25 55
+41 (0)91 973 25 50
www.villacastagnola.com

Grand Hotel Eden
Riva Paradiso 1
CH-6900 Lugano
+41 91 985 92 00
welcome@edenlugano.ch
www.edenlugano.ch