Montreux Riviera Convention Bureau | C/A Planner

Montreux Riviera Convention Bureau

Boek 400 kamers en gebruik gratis het congrescentrum in Genève

Montreux Riviera, met de trein op een uur van de luchthaven van Genève, ligt tussen het meer en de bergen: een droombestemming voor de organisatie van congressen, seminaries of incentives.

Montreux Riviera, met de trein op een uur van de luchthaven van Genève, ligt tussen het meer en de bergen: een droombestemming voor de organisatie van congressen, seminaries of incentives. Het microklimaat, de schitterende landschappen en de goede faciliteiten maken van Montreux Riviera een ideale bestemming voor meetings, motivatiereizen en andere events.

Het 18.000 vierkante meter grote Montreux Music & Convention Center (2m2c) biedt meer dan 23 aanpasbare vergaderzalen, elk met een schitterend panoramisch zicht op het Meer van Genève en de Alpen. Het centrum ontvangt niet alleen congressen, maar ook andere evenementen, zoals het wereldberoemde Montreux Jazz Festival.

Een belangrijke troef van Montreux Riviera is de grote verscheidenheid aan hotels, met een keuze tussen meer dan 2.500 kamers in alle categorieën. De belangrijkste hotels liggen allemaal op minder dan 10 minuten wandelen van het congrescentrum. Bovendien krijgt u een Montreux Riviera Card aangeboden in elk hotel in de regio waar u minstens een nacht doorbrengt. Met deze kaart heeft u toegang tot het openbaar vervoer van Montreux-Vevey.

Event Planner Digital


Ontdek onze nieuwe digitale Event Planner op www.montreuxrivieraeventplanner.com.
Deze interactieve gids is speciaal gemaakt voor evenementenorganisatoren en biedt u alle belangrijke informatie over onze bestemming (hotels, vergaderzalen, venues, restaurants, activiteiten, enz.). Bovendien kunt u via die website rechtstreeks een offerte aanvragen voor de gekozen diensten.

Meetings made in Heaven


Het Montreux Riviera Convention Bureau en zijn hotelpartners hebben een nieuwe aanbieding voor de organisatoren van congressen en evenementen: Meetings Made in Heaven.

Boek 400 kamers in de partnerhotels en maak gratis gebruik van het congrescentrum! Kijk voor meer informatie op: www.meetingsmadeinheaven.com

Delen

Datum

13 June 2018