Nuquest Events | C/A Planner

Nuquest Events

Versterk de teamgeest op zee

Stel je team op scherp met een van de nautische activiteiten van Nuquest Events. Van een halve dag tot een volle dag of zelfs meerdaagse evenementen.

Je team is je trots. Hun onderlinge samenwerking leidt tot uitstekende bedrijfsresultaten. Hun creativiteit geeft je bedrijf een uitzonderlijke meerwaarde. En hun ervaring is de sleutel tot geloofwaardigheid. Stel deze troeven op scherp met een van de activiteiten van Nuquest Events.        

Teambuilding op zee in België, Nederland of Frankrijk

Nuquest Events is dé specialist in nautische evenementen aan de Belgische, de Noord-Franse en de Zeeuwse kust. Nuquest Events regelt niet alleen je activiteit, maar werkt ook offertes op maat uit inclusief vervoer, seminarie, hotel en aangepaste catering, ...

Actie aan de kust

Hieronder vind je enkele topsuggesties, maar weet dat Nuquest Events zoveel meer te bieden heeft, zoals ook helikoptervluchten boven de kustlijn, golfinitiaties of activiteiten aan land of op het strand, ... Rode draad: je team moet zoveel mogelijk zelf aan de slag! 

Delen

Datum

13 June 2018


Meer inspirerende tips

Interactief zeilen

Wist je dat je bij Nuquest al een halve dag interactief kunt zeilen vanaf 175 euro per persoon?  Hijs samen met je team de zeilen!

lees meer

Zeilen met klassieke schepen

Nuquest Events stelt zijn incentive- en teambuildingformules voor 6 passagiers tot 200 personen niet alleen voor aan de Belgische kust, maar bijvoorbeeld ook in Zeeland op klassieke schepen.

lees meer