Ontmoet de hele wereld in Genève | C/A Planner

Centre International de Conférences Genève

Ontmoet de hele wereld in Genève

Het Centre International de Conférences Genève en het Centre de Conférence de Varembé zijn gedroomde locaties voor alle soorten events.

Zowel het Centre International de Conférences Genève (CICG) als het Centre de Conférence de Varembé (CCV) bieden flexibele oplossingen om van je event, klein of groot, een succes te maken. Deze congrescentra stellen daarbij al hun expertise tot je dienst.

Multifunctionele infrastructuur

De multifunctionele infrastructuur van het CICG laat passende oplossingen en combinaties toe die geschikt zijn voor alle mogelijke projecten.

De bevoorrechte ligging is een grote troef: het centrum bevindt zich op vijf minuten van de internationale luchthaven of het stadscentrum, vlak bij het Palais des Nations, het kantoor van de Verenigde Naties in Genève, waar de belangrijkste internationale organisaties gevestigd zijn.

Moduleerbare zalen met tolkcabines

Om je congressen, seminaries en beurzen comfortabel te huisvesten, stelt het CICG zalen met 20 tot 2.200 zitplaatsen ter beschikking. Verder zijn er multifunctionele ruimtes, kantoren en een bar. De hoofdhal wordt overheerst door een veelzijdige restaurantruimte met rechtstreekse toegang tot het terras. Je kunt er je gasten verwelkomen in een warme sfeer.

De vier grootste zalen zijn uitgerust met tolkcabines voor zes tot acht talen en kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden of samengevoegd worden tot één grote plenaire zaal. De opstelling kan met mobiele panelen worden aangepast, zodat je vergaderzalen krijgt met de precieze capaciteit die je als organisator op het oog hebt.

Aangepast aan de noden van de organisator

Om het werken in comités te vergemakkelijken heeft het CICG bovendien 14 zalen ter beschikking met 12 tot 100 zitplaatsen, waarvan sommige uitgerust zijn met tolkcabines. Elke zaal heeft een andere sfeer en kan worden aangepast aan je specifieke behoeften.

De verschillende verdiepingen van het CICG hebben in totaal meer dan 4.000 m² oppervlakte aan multifunctionele ruimtes. Je kunt ook een of meerdere verdiepingen, ruimtes of zelfs heel het CICG-gebouw privé afhuren, al naargelang je noden en verwachtingen.

Intensieve begeleiding

Het team van het CICG stelt zijn ervaring en expertise tot je beschikking in ieder stadium van elk evenement dat je organiseert, vanaf het eerste contact tot het einde van je verblijf. Het CICG werkt nauw met je samen voor plenaire sessies, conferenties, openingsceremonieën, debatten, banketten, koffiepauzes, shows, beurzen en tentoonstellingen. Het is samen dat jullie van je event een succes maken.

Deze congrescentra stellen al hun expertise tot je dienst.

Delen

Datum

28 August 2018

Direct contact

Centre International de Conférences Genève

info@cicg.ch
www.cicg.ch

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings