Oostende | C/A Planner

Oostende

De geschikte bestemming voor zowel grote als kleine events

Op zoek naar een locatie voor je volgende meeting of meetcentive aan zee? Het Oostende Convention bureau verleent bedrijven en verenigingen een professionele en persoonlijke service bij de organisatie van meetings, incentives, congressen en events.

Als klant hoef je enkel door te geven wat je wenst te organiseren: het soort event, het aantal deelnemers, de combinatie met cultuur of ontspanning, de cateringformules … Wij kennen als geen ander alle faciliteiten en mogelijkheden van Oostende. Op basis van die expertise werken wij een pakket op maat uit.

Dat omvat:

·         de locatie

·         de catering

·         de randactiviteiten

·         het vervoer

·         de hostessen …

kortom: alles!

Wij leiden het event van A tot Z in goede banen, zodat je je zelf nergens zorgen om hoeft te maken. Concreet houdt dat in dat wij naast het reserveren van alle locaties ook zorgen voor onder meer de facturatie. Zo heb je voor het ganse evenement slechts één contactpersoon en één leverancier. Op die manier bespaar je veel tijd en ook geld!

Denk zaken, denk zee

Als stad aan zee kan Oostende heel wat unieke troeven uitspelen. Er is een ruime hotelinfrastructuur met tal van meetingfaciliteiten. Locaties zoals Kursaal Oostende, het Wellington Hippodroom en Fort Napoleon geven bedrijfsevents een heel aparte toets.

Kortom: we hebben alles in huis om eender welk evenement geslaagd en onvergetelijk te maken!

Delen

Datum

13 June 2018