Kaseco | C/A Planner

Kaseco

Organiseer je eindejaarsreceptie in de eerste autonome bio-ecologische kaswoning

Verrassen met je personeels- of eindejaarsreceptie: het is een jaarlijkse zoektocht. Waarna je toch weer gewoon bij het glas bubbels en de toastjes met zalm uitkomt bij jou op kantoor. Wil je dit jaar echt eens iets helemaal anders? Kies dan voor de eerste autonome bio-ecologische kaswoning als decor. Een echte anders-dan-anders (en leerrijke) ervaring voor je gasten.

Combineer een receptie bij Kaseco met een overnachting in Kortrijk

Kaseco, want zo heet de serrewoning, bevindt zich in Rekkem, net op de Franse grens. Je moet je dus wel verplaatsen naar deze contreien, maar het is zeker het ommetje waard. Wil je overigens ook overnachten, dan is Kortrijk een goede optie. Wil je goede hoteltips of wil je er ook nog een restaurantbezoek of teambuilding aan breien, dan kun je contact opnemen met Frederic Stragier van Meeting in Kortrijk op 0494 19 55 26 of via info@meetinginkortrijk.be

Ontdek de wonderbaarlijke constructie die Kaseco is

Terug naar de serrewoning dus. Kaseco is een houtskeletbouw overkapt met een serre met zonnepanelen op. De woning is zo goed als onafhankelijk van het elektriciteits- en waternet. Een wonderbaarlijke constructie ontsproten aan het brein van architect Koen Vandewalle, die je gasten er alles over verteld tijdens een korte rondleiding. Je kunt je ook al even inlezen op de persrubriek van de site of hiernaast de video bekijken.

Boek 1 van de 4 data voor je eindejaarsreceptie en steun een goed doel

Kaseco stelt zich een paar keer per jaar open voor bezoeken van particulieren, en uitzonderlijk ook voor groepen of bedrijven. Naar aanleiding van de eindejaarsperiode opent Kaseco 4 slots voor bedrijven die er hun eindejaarsreceptie willen organiseren. 

Wat is er mogelijk?

 • Je bezoekt de kaswoning met 20 à 25 personen, inclusief rondleiding door gastvrouw en gastheer Samia en architect Koen.
 • Je kunt in de voortuin, in de woonkamer met tv of boven in de vergaderzaal een korte speech of presentatie geven.
 • Je kunt in samenspraak de nodige hapjes en drankjes laten bezorgen (aanbod van cateraar op vraag). 
 • Je kunt de locatie ongeveer 3 uur gebruiken, waarvan ongeveer een half uur voor de rondleiding.

Wat is er niet mogelijk?

 • Je kunt geen luide muziek afspelen of laatavondevents organiseren.
 • Je kunt geen seated dinners organiseren.
 • Je kunt geen boodschappen verspreiden die indruisen tegen hun duurzame filosofie. 

Op welke data kun je je event organiseren?

 • dinsdag 19 november 
 • dinsdag 17 december
 • dinsdag 14 januari 
 • dinsdag 25 februari 

Steun een goed doel

De standaardprijs bedraagt 750 euro. Je kunt ook een hoger bod doen. Dat bod schenken we aan een goed doel. De goede doelen zijn:

Interesse? 

Meld je aan via onderstaand formulier. Een bod op een datum geeft geen enkele garantie op effectieve toewijzing aan je bedrijf, evenmin als de hoogte van het bod. We bekijken ook de aard van je bedrijf en je boodschap. We bevestigen de slots ten laatste 2 maanden op voorhand. 

Delen

Datum

12 September 2019