Uw all-in themafeest in Oostende | C/A Planner

Kursaal Oostende

Uw all-in themafeest in Oostende

Op zoek naar een trendy locatie met zicht op zee voor uw volgend personeelsfeest? Met onze all in formule kan u zorgeloos mee feesten en garanderen we een spetterende avond!

Na de complete renovatie en verbouwing is het Kursaal één van de grootste en best uitgeruste congres-en concertzalen van België geworden. Bij ons vindt u alles onder één dak (Auditorium, meeting center, beurshal, multifunctionele zalen, restaurants, Lounge bar...) en dit alles op enkele stappen van de zee, het strand en het stadscentrum!

We zijn een one stop venue voor kleine en grote events waar u begeleid wordt door ons professioneel en ervaren team van offerte tot facturatie. Onze project verantwoordelijke zal tijdens uw event, personeelsfeest, congres, beurs,... uw enige contactpersoon zijn en blijven. Zij wordt bijgestaan door het volledige Kursaal team: marketing, techniek, onderhoud, catering... om uw event in perfecte banen te leiden. Weekend of werkweek, vergaderen is bij ons altijd een beetje vakantie. Gezellig, maar dan wel in een professioneel kader.

Trendy locatie voor uw personeelsfeest?


Op zoek naar een trendy locatie met zicht op zee voor uw volgend personeelsfeest? Met onze all in formule kan u zorgeloos mee feesten en garanderen we een spetterende avond! Deze formulie houdt in: receptie - walking dinner - open bar - casino initiatie – DJ en is al mogelijk vanaf 95 pp.

Bekijk hier het programma, menu en pakketprijzen:


Delen

Datum

13 June 2018