La Grange Nicolas | C/A Planner

La Grange Nicolas

Nieuwe exclusieve toplocatie voor meetings, events en teambuilding in Wallonië.

In mei 2019 opent Wildtrails de deuren van alweer een nieuwe toplocatie: La Grange Nicolas. In totale rust en afzondering zul je er terechtkunnen voor de organisatie van je seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching of feestje.

Vergaderen in een oude vierkantshoeve

La Grange Nicolas is onderdeel van een eeuwenoude vierkantshoeve die met respect voor het oude gebouw volledig gerestaureerd wordt tot een exclusief landhuis. Door de jarenlange input en feedback van de gasten zal La Grange Nicolas nog meer dan alle andere locaties een inspirerende, verademende en unieke plek worden. Het zal geschikt zijn voor grote groepen of voor kleinere gezelschappen die van veel ruimte en comfort houden.

31 kamers, meetings tot 120 personen

Deze sfeervolle toplocatie zal beschikken over 31 kamers met eigen badkamer, comfortabele meetingruimtes met daglicht, open haard en break-outmogelijkheden en sfeervolle, gezellig ingerichte ruimtes waar zowel vergaderd als nagepraat kan worden.

Een prachtige open keuken, een partyroom met eigen bar in een oude wijnkelder, een uitgestrekt terras en een natuurlijk amfitheater aan de oevers van de Ourthe met een geweldig uitzicht, ... elk van deze ruimtes zal voor een wauweffect zorgen.

Zowel binnen als buiten zal in 'alles' voorzien worden, zodat je in een natuurlijke, aangename omgeving kunt werken met je team: een luxekoffiemachine, meetingmaterialen, biljart, kickertafel, muziekinstallatie, enzovoort.

Het hele gebouw voor jouw groep alleen

Gedurende je verblijf zul je, zoals altijd volgens het Wildtrailsconcept, de enige gast zijn en zul je samen met je collega's beschikken over de volledige exclusiviteit van dit gebouw. Wildtrails verzorgt de hotel-, meeting- en cateringservice. Het discrete, flexibele team is te allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig.

Combineer met andere locaties binnen het Village Concept

Via het Village Concept kan La Grange Nicolas perfect gecombineerd worden met de andere Wildtrailslocaties in het dorpje (Le Garde-Chasse, het Basecamp, Les Pieds dans l'Eau, Petit Clément en Jeanne de Jupille), die op wandelafstand van elkaar liggen om tegemoet te komen aan de grotere groepen (tot 70 single kamers of 140 gedeelde kamers).

La Grange Nicolas - opening mei 2019

Jupille-sur-Ourthe (Rendeux)
31 kamers met 31 badkamers - 72 bedden
Meetings tot 120 personen
Gratis parkeerruimte en wifi
Vlot bereikbaar: 1 uur Brussel, 1,45 uur Antwerpen, 2 uur Gent/Kortrijk, 2,30 uur Brugge

+3284368550
+3216293819
+3256202039

info@wildtrails.be
www.lagrangenicolas.be
www.wildtrails.be
www.facebook.com/wildtrailsteambuilding/


Delen

Datum

08 December 2018