Zwitserland: een waarlijk wereldse bestemming | C/A Planner

Switzerland Convention & Incentive Bureau

Zwitserland: een waarlijk wereldse bestemming

Met zijn vier officiële talen, verschillende culturen, gastronomie, folklore en prachtige landschappen is Zwitserland de plaats bij uitstek voor congressen, seminaries en incentives.

Zwitserland is een charmant multicultureel eilandje in het hartje van Europa: vanzelfsprekend de plaats bij uitstek voor congressen, seminaries en incentives. Zijn vier officiële talen, verschillende culturen, gastronomie, folklore en prachtige landschappen maken van elk verblijf in Zwitserland een unieke ervaring.

Een land dat trots is op zijn waarden

Met zijn betrouwbaarheid, punctualiteit en politieke en economische stabiliteit staat Zwitserland voor kwaliteit. Het land behoort tot de top 3 voor duurzame ontwikkeling. De meeste hotels en congrescentra hechten enorm veel belang aan het milieu en nemen dan ook maatregelen om hun leefomgeving te beschermen.

Reizen in Zwitserland: een groot plezier

Zwitserland is wereldwijd gemakkelijk te bereiken dankzij zijn 2 internationale luchthavens Genève en Zürich. Met het uitstekende openbaar vervoer raak je – vaak op spectaculaire wijze – in elke uithoek van het land. Reizen in Zwitserland is gewoonweg een onvergetelijke ervaring.

Veel meer dan seminaries

Zwitserland is misschien wel klein, maar ook ongelooflijk verscheiden: 's morgens op een indrukwekkende gletsjer, 's middags op een vergadering onder palmbomen in een leuke stad: het is mogelijk! Met zijn pittoreske meren, adembenemende bergen, romantische stadjes, sprookjeskastelen, cultuur, design en architectuur, biedt Zwitserland het hele jaar door een brede waaier aan activiteiten in een schitterende omgeving.

Traditioneel en modern

Of je nu de voorkeur geeft aan ultramoderne congrescentra en grote complexen of toch maar liever de rust opzoekt in een vergeten chalet in het bos of een gezellig hotelletje: Zwitserland biedt het allemaal! Heb je er altijd al van gedroomd om een volledig middeleeuws dorpje te huren of een meeting te organiseren op 3.000 m hoogte? Wat dacht je ervan om een nachtje in een iglo te slapen die je zelf hebt gebouwd of om een event te organiseren in een oud klooster? Zwitserland zal je gegarandeerd verrassen!

Prijs-kwaliteit

Zwitserland is niet zo duur als je zou denken en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek wat Zwitserland allemaal te bieden heeft.

Tijd winnen? Contacteer het SCIB

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een nationale non-profitorganisatie die de belangrijkste Zwitserse bestemmingen en professionele organisatoren van congressen, seminaries en incentives vertegenwoordigt. Je kunt in Brussel bij hen terecht om je ideale bestemming, hotel of partner uit te zoeken voor je volgende event.

Zwitserland staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, punctualiteit en politieke en economische stabiliteit.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Switzerland Convention & Incentive Bureau

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
T: +32 2 345 83 57
E: myriam.winnepenninckx@switzerland.com
W: www.MySwitzerland.com/meetings