Gasthuis Dijle & Demer

Thuis vergaderen in Werchter

Gasthuis Dijle & Demer biedt in Werchter een unieke locatie voor vergaderingen, meetings en teambuildings.

Gelegen op de samenvloeing van Demer en Dijle, centraal gelegen in Vlaams-Brabant, gemakkelijk bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer, met voldoende parking vooraan het gasthuis, de gelegenheid om in een uniek kader je meeting te organiseren.

Het huis dateert van 1801 en was oorspronkelijk eigendom van de familie Van Roost, de voormalige eigenaars van de brouwerij de Palmboom die onder andere JackOp brouwden. Dit bier wordt anno 2013 opnieuw gebrouwen in beperkte hoeveelheid, je kunt het ter plaatse degusteren.

Volledige service

Voor bedrijven en professionele organisaties verzorgen ze een volledige service. De locatie staat exclusief volledig ter beschikking van je bedrijf of organisatie, inclusief alle faciliteiten. Ze garanderen dat er geen andere boekingen worden aangenomen en stellen alles in het teken van jouw aanwezigheid. Deze lijn van exclusiviteit trekken ze door naar alle facetten van hun diensten.

Je beschikt over een mooie vergaderruimte, plasmascherm van 60 inch voor presentaties, wifi, printmogelijkheden, white board, ... De maaltijden zijn verzorgd, verfijnd en door de gastvrouw en gastheer persoonlijk bereid. Ze hebben samen ruim 45 jaar ervaring in de keuken.

Je kunt opteren voor bestaande formules, maar ze kunnen ook een op maat gemaakte offerte opstellen. Ze staan garant voor het welslagen van je reservatie.

Verschil met andere locaties

Je breekt met de traditionele opvattingen dat alles stijf en strak moet zijn. Je komt er 'thuis' je meeting verzorgen. Ze hopen dat de geest die het pand, de schitterende tuin en zijzelf uitdragen, ook voor jou een succes mogen zijn. Verandering van omgeving kan vaak tot nieuwe ideeën leiden.

Bij Gasthuis Dijle & Demer kom je als het ware 'thuis'.

DELEN


Datum

19 juni 2018