Lezerswedstrijd ibis Styles Zeebrugge | C/A Planner

Win een gratis verblijf (2 overnachtingen, 2 personen) bij een Holiday Suites naar keuze

Ibis Styles Zeebrugge is een uitmuntend budgetvriendelijk vergaderhotel aan de kust, waar het ook heerlijk uitwaaien is tijdens een teambuildingactiviteit na de meeting. Het hotel passeerde al geregeld in onze nieuwsbrieven, dus weet je misschien wel hoe groot hun grootste vergaderzaal is?

Als je dat weet, maak je kans op een verblijf voor 2 nachten voor 2 personen in een Holiday Suites naar keuze (na overleg, op basis van beschikbaarheid). Dat is een partnerbedrijf van ibis Styles Zeebrugge, maar meer gericht op particuliere vakanties. Als meeting planner mag je toch ook eens wat tijd voor jezelf, niet?

Looptijd van de wedstrijd

Op 1 maart 2020 wordt er een winnaar bekendgemaakt.

Niet gewonnen? Toch gewonnen!

Niet getreurd. Alle deelnemers aan de wedstrijd krijgen na deelname een verrassende attentie toegestuurd waarmee ze net iets meer uit hun meeting bij ibis Styles Zeebrugge kunnen halen. Zo kun je als meeting planner scoren binnen je bedrijf.

Hoe deelnemen? 

Door onderstaand formulier volledig in te vullen. Het enige wat je dus hoeft te weten is de oppervlakte van de grootste vergaderzaal van ibis Styles Zeebrugge. Tip: eens piepen op hun inlassing op CORPORATEPLANNER.be voor wat 'inspiratie'?

Voorwaarde

Je kunt enkel deelnemen met een bedrijfsnaam en bedrijfs-e-mailadres.